Τρόποι Πληρωμής

ΠΛΗΡΩΜΗ – ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την πληρωμή της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους προτεινόμενους τρόπους πληρωμής. Επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε μέσω της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας και τέλος εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι:

Μέθοδος αντικαταβολής

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στην διεύθυνση που θα επιλέξετε κατά την καταχώρησή της και εξοφλείτε με την παραλαβή της. Όταν ο διανομέας σας παραδώσει το δέμα πληρώνετε σε αυτόν την αξία της παραγγελίας σας. Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά ή μέσω POS που διαθέτει η συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρεία. Σας ενημερώνουμε πως τα έξοδα της αντικαταβολής είναι 2,50€ για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδας.

Πληρωμή μέσω PAYPAL

Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων.

Διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας – FSA και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μιας συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για  την ολοκλήρωσή της.

Κυρίαρχος στόχος της εταιρείας μας είναι η ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών και οι προδιαγραφές του PayPal ανταποκρίνονται στην πολιτική μας. Αν δεν έχετε λογαριασμό paypal μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν στη διεύθυνση www.paypal.com.

Επίσης αν δεν έχετε λογαριασμό PayPal μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα

Translate »